WIN EEN FRINGE BIKINI

februari 28, 2013 in Win

Afgelopen zaterdag vertelde ik jullie over dé zomerhit: de fringe bikini’s van Fringebikinishop.com. Leuke kleurrijke bikini’s met sliertjes aan je bikinitop. Diverse celebs zoals Ashley Tisdale en Rihanna zijn er al mee gespot. Ben jij ook fan van de fringe bikini? Dan heb ik leuk nieuws. Ik heb de webshop benadert of ze mee wilden werken aan een winactie, en dat wilden ze graag. Ik mag namens hun dus iemand blij maken met deze hippe bikini!

Wat moet je daar voor doen?
- Like fringebikinishop op Facebook
- Like Stylebymanouk op Facebook (voor nóg meer kans)
- Vermeld hieronder in een reactie je maat én welke kleur je graag wilt winnen. Let op: vermeld een geldig emailadres zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt. Je emailadres wordt niet gepubliceerd.

De maten zijn als volgt:
S 75A/75B/70C
M 80A/80B/75C
L 85A/85B/80C

Op de site kun je alle kleurtjes bekijken.

Je kunt meedoen tot en met donderdag 7 maart 23:59 uur. Zaterdag 9 maart maak ik de winnares bekend. Succes ladies!