WIN | 10 X 1 ALPRO HAZELNOOTDRINK

september 22, 2013 in Win

Herinneren jullie mijn review over de Alpro Hazelnootdrink nog? Ik kreeg een aantal reacties over dat mensen benieuwd waren hoe dit drankje smaakte. Zo gezegd zo gedaan en vandaag heb ik een leuke actie voor jullie. Jullie kunnen namelijk 10 x 1 Alpro Hazelnootdrink winnen. Het perfecte drankje voor in de wintermaanden. Je kunt ‘m ‘puur’ drinken bij je lunch of als tussendoortje, maar je kunt er ook heerlijke recepten mee maken. Wat dacht je van de hazelnootdrink gemixt in warme chocolade? Mmm! Ik ben er in ieder geval helemaal weg van. Ben jij benieuwd naar deze lekkere drink? Doe dan gauw mee met de actie!

Wat moet je hiervoor doen?
- Like Alpro en Stylebymanouk op Facebook
- Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres (deze wordt niet gepubliceerd) zodat ik contact met je op kan nemen.

Succes!