Over Style by Manouk

Al een tijdje wilde ik graag een eigen website opzetten waar ik artikelen kon schrijven over o.a. fashion en lifestyle. Schrijven en mode heb ik altijd leuk gevonden en ging toen ook in 2010 studeren aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek met het idee dat ik naar die 4-jarge studie een baan bij een modetijschrift kon bemachtigen. Maar ik hield het minder dan een jaar vol. Ik moest stoppen met de opleiding omdat ik een toets niet had gehaald. Eerst vond ik het jammer maar de opleiding was eigenlijk niet mijn ding. Al die vakken over politiek, recht en economie daar had ik toch niks aan? Ik wilde schrijven over dingen die ík leuk vond zoals over fashion.

Doordat ik er een jaartje ‘tussenuit’ was heb ik nagedacht over wat ik wilde. Ik bezocht al vanaf jongs af aan modewebsites en volgde diverse fashionbloggers en het leek mij altijd leuk om zelf ook zo’n website te onderhouden. Dat jaartje er tussenuit kwam nu goed uit want ik had tijd om mijn eigen website op te zetten. Beetje bij beetje werd het míjn site. Begin 2013 was het tijd om nog een stapje verder te gaan, en schreef ik mij in bij de KvK. Style by Manouk is dus mijn eigen bedrijfje en ik ben er super trots op.

Anno 2014 studeer ik weer, en wel in Amsterdam. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie. Naast al het studeren, werken en sporten door, probeer ik een aantal keer per week artikelen te plaatsen op Style by Manouk. Ik schrijf voornamelijk over fashion en lifestyle en over wat mij zoal bezighoudt en inspireert.

Welkom op Style by Manouk!

Style by Manouk is onderdeel van FBL Media.
KvK-nummer 57486328

 

8 gedachten over “Over Style by Manouk

 1. manoukmak zegt:

  Hi Judith. Dankjewel voor je compliment. Succes met jouw blog en uiteraard veel plezier, want het is super leuk om te doen! x

 2. Judith zegt:

  Hi Manouk, hele mooie blog, om trots op te zijn!
  Ik ben net gestart met bloggen, ik hoop ooit net zover als jou te komen :)

  http://thinksmartthinkfashion.fashionblogster.com/

 3. manoukmak zegt:

  Thanx! Ik volg je terug :) x

 4. Suus zegt:

  Leuk, weer zo’n lekker fris blog! Ik ga je volgen :)

 5. manoukmak zegt:

  Hoi Nicole.
  Bedankt, dat is leuk om te horen!! :)
  x

 6. Nicole zegt:

  Ik heb je site al bij meer mensen aangeprijsd! En er zitten veel enthousiastelingen tussen! Inclusief ik! :) Echt tof dat je doet wat je wilt! Ik zal je blog blijven volgen! Dat doe ik namelijk al een tijdje! Succes!! :) xx

 7. manoukmak zegt:

  He Anneke!
  Bedankt voor het kijken! :) Nou laatst heeft Doutzen Kroes en Kim Kardashian ook een pony laten knippen dus het zeker hot! Vele anderen zullen oook volgen omdat zij een pony hebben laten knippen. Maar je moet het natuurlijk altijd zelf weten ;)
  X Manouk

 8. Anneke zegt:

  Hee Manouk,
  Ik zie zooo vaak berichtjes van je bij fb dus ik dacht ik zal toch eens even kijken, en dat is de moeite! was een site, echt super leuk!
  vraagje en volgens mij kan ik dan bij jou zijn, de rechte pony is die hot of not voor deze tijd van het jaar? Ik had die in het najaar en denk eraan om weer te laten knippen… ik twijfel en dacht dan vraag ik het jou.
  ik hoor het wel! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>